Vineri, 24 Octombrie 2008 - 05:54 AM Aleg.RO: Bușteni a împlinit 100 de ani

Publicat de: Rebeca DINU

AMOS News Primaria orașului Bușteni va omagia, în data de 25 Octombrie, 100 de ani de existență, transmite corespondentul AMOS News.

Consiliul Local și primarul orașului, Emanoil Savin vor dezveli o plachetă omagială, după care se va oficia o slujbă și va fi prezentat un tablou cu toți primarii care au activat în funcție din 1908 până în prezent.

Totodată, autoritățile au organizat Ziua Porților Deschise la Primărie, ocazie cu care vor fi oferite plachete, insigne și eșarfe.

În Parcul Central va fi prezentat un spectacol festiv. Printre artiștii invitați se numără: Dumitru Fărcaș, Ioan Bocșa, Ionuț Fulea, Orchestra condusă de maestrul Ovidiu Barteș  dar și DJ PROJECT și Anda Adam.

Tot în cadrul Zilelor Centenarului Primăriei, mâine,  la Casa de Cultură intrarea va fi liberă la piesa de teatru „Doi într-o barca”, cu participarea lui Janine Stavarache, Candid Stoica, Ștefan Velniciuc, Silvia Năstase,  Florina Luican.

De asemenea, pentru a marca evenimentul în oraș, la toate unitățile de învățământ vor fi plantați 250 de arbuști de larice.


(371 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Rebeca DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Bușteni a împlinit 100 de ani | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28932881355286 seconds.