Vineri, 02 Decembrie 2005 - 07:48 AM Aleg.RO: Miky si Randy

Publicat de: Mircea DINESCU

Gândul Pentru ca nu mai stim sa ne facem unii altora daruri, ziua de 1 Decembrie, care ar fi trebuit sa semene mai degraba cu o nunta sau un botez, n-a ratat nici anul acesta sansa de a se transforma într-un lalait parastas oficial .
Intre bucuria sincera si rememorarea unui eveniment istoric, politicianul roman joaca în continuare rolul virgulei dintre subiect si predicat, asa ca nu-i de mirare ca tocanita nationala ne-a fost din nou servita într-un sos rînced de popi, politruci si generali.

Fiindca si dincolo de ocean circul de partid si de stat functioneaza din plin, ma întorc la întrebarea vechilor dilematici legata de gestul conservatorului republican Randy Cunningham, care, printre lacrimi si sughituri, si-a anuntat poporul ca, punînd botul la o spaga de doua milioane de parai, si-a facut functia de rusine.

Gestul domnului Cunningham îmi confirma o mai veche banuiala: spagarii nu sînt cîtusi de putin niste brute, ci-s de-a dreptul oameni-violoncel, al caror arcus sensibil trebuie uns pe-ndelete, cu sacîz, la cîteva zile odata.

Frumos ar fi fost ca, în urma recitalului lacrimogen al solistului american, la tribuna de la Arcul de Triumf, orchestra de camera a deputatilor si corul senatorilor de sub bagheta dirijorului Miky Spaga sa izbucneasca într-un hohot de plîns oficial.

Cu siguranta am fi intrat în Cartea recordurilor, pentru ca scoala de plîns a marturisitorilor de spaga dîmboviteana ar surclasa scoala de mambo a Braziliei.

function bookmarksite(url, title){ if (document.all) window.external.AddFavorite(url, title); else if (window.sidebar) window.sidebar.addPanel(title, url, "") } Editorial Tricolorul alb de Cristian Tudor POPESCU Capitanul Basescu vrea sa vada blocurile vechi, jupuite si murdare ale Romaniei aidoma unor transatlantice întesate cu steaguri si ancorate în pamantul tarii. » Vorba lui Dinescu Pentru ca nu mai stim sa ne facem unii altora daruri, ziua de 1 Decembrie, care ar fi trebuit sa semene mai degraba cu o nunta sau un botez, n-a ratat nici anul acesta sansa de a se transforma într-un lalait parastas oficial. » Cullberg Ballet la Intalnirile JTI » Ministerul Transporturilor si Bechtel negociaza reducerea costului pe km de autostrada » Traian Basescu ? un presedinte cu lacrimi pe obraz » Basescu a luat dupa talie doua doamne ofiter cu ranguri înalte » Multe scoli au recuperat orele pierdute de Ziua Nationala » MAI vrea sa cumpere 30 de elicoptere în valoare de 165 milioane euro » ©2005 SC Crucisatorul SRL. Toate drepturile rezervate. Cine este "Gandul" : Termeni si conditii : Contact : Sitemap document.write( ' );


(454 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Mircea DINESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Miky si Randy | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28538298606873 seconds.