Sâmbătă, 03 Decembrie 2005 - 05:51 AM Aleg.RO: PRM va contesta bugetul pe 2006 la Curtea Constitutionala

Publicat de: ---

Gândul Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat, vineri, într-o conferinta de presa, ca PRM va contesta Legea privind bugetul pentru anul 2006 la Curtea Constitutionala, deoarece aceasta ar fi fost adoptata fara ca în Parlament sa existe cvorumul necesar .
Liderul PRM a sustinut ca bugetul pentru anul 2006, care este ?un buget al falimentului de partid si de stat?, ar fi ilegal, el criticand ?maniera brutala si ilegala în care acest document a fost adoptat?, ?în cateva minute?, în absenta opozitiei si ?pe fondul unei lipse cronice de cvorum?.

Potrivit lui Vadim Tudor, în momentul votarii bugetului, din sala de sedinta ar fi lipsit ?cel putin 25 de oameni? pentru ca votul sa fie considerat valabil. El a mai aratat ca ?s-a mintit fara jena? în ceea ce priveste rezultatul votului înregistrat.

Intrebat daca a fost prezent la vreuna dintre sedintele Parlamentului în care s-a dezbatut proiectul de buget, Corneliu Vadim Tudor a evitat sa raspunda.

Presedintele PRM a fost de parere ca, daca PSD nu va contesta bugetul la Curtea Constitutionala, acest lucru ar însemna ca acest partid face ?alte jocuri politice?.

Parlamentul a aprobat, marti, proiectele bugetelor de stat si asigurarilor sociale pentru 2006, în absenta senatorilor si deputatilor opozitiei, care s-au retras de la lucrari, nemultumiti de atitudinea presedintelui de sedinta, liberalul Dan Radu Rusanu. (Mediafax)


(340 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

PRM va contesta bugetul pe 2006 la Curtea Constitutionala | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29522299766541 seconds.