Sâmbătă, 03 Decembrie 2005 - 05:51 AM Aleg.RO: Documentele manevrelor locative ale primarului Traian Basescu

Publicat de: ---

Gândul In urma articolelor în care ziarul ?Gandul? dezvaluia abuzurile locative ale fostului primar general al Capitalei, actual presedinte al Romaniei, Traian Basescu, multi cititori au solicitat publicarea în facsimil a contractului de vanzare-cumparare pentru locuinta din Stefan Mihaileanu . Pe langa acest document, mai publicam în facsimil si copii dupa tranzactiile facute de Traian Basescu de la momentul închirierii locuintei si pana la cel al cumpararii casei nationalizate. Din toate aceste documente reiese ca domnul Traian Basescu n-ar fi avut dreptul nici sa închirieze, si cu atat mai putin sa cumpere casa din Stefan Mihaileanu.
Miercuri, seful statului a trimis Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie actele de cumparare a apartamentului din strada Stefan Mihaileanu nr. 2. Potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale, documentele au fost prezentate procurorilor pentru ca acestia sa analizeze legalitatea contractului de cumparare a spatiului locativ. Gestul primului om în stat se vrea un raspuns la demersul unui grup de senatori ai PSD care au depus la Parchetul General o plangere penala împotriva ?cetateanului Traian Basescu, în calitatea anterioara de primar general al Capitalei? în care actualul presedinte este acuzat de fals în declaratii, uz de fals si abuz în serviciu în cazul casei din Mihaileanu.

Scandalul legat de modalitatea de cumparare, fara drept, de catre Traian Basescu, a unei case din fondul locativ de stat a reizbucnit dupa ce procurorul general al Departamentului National Anticoruptie, Daniel Morar a declarat ca, în prezent, dosarul este arhivat, dar poate fi redeschis dupa ce mandatul de presedinte al lui Traian Basescu va înceta. Presedintele Romaniei a luat imediat foc. Intr-o emisiune televizata, Traian Basescu l-a contrat dur pe mai-marele D.N.A. declarand ca acesta a facut o eroare. ?Un procuror nu-si poate permite sa lase asupra presedintelui Romaniei semne de întrebare?, a declarat Basescu, care a mai precizat ca este gata sa-si trimita si avocatul la Parchet daca va fi cazul.  (Maria Manoliu, I. Cezar)


(328 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Documentele manevrelor locative ale primarului Traian Basescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28991007804871 seconds.