Vineri, 09 Decembrie 2005 - 06:27 AM Aleg.RO: Șefii PSD țin ședință de taină la Pitești

Publicat de: Carmen RĂDULESCU

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PSD.jpg" align=left vspace=5>În această după-amiază va avea loc la Pitești întîlnirea lunară a conducerii centrale a principalului partid de guvernămînt. Pînă acum au sosit președintele Mircea Geoană, Miron Mitrea, Dan Nica, primari de orașe și municipii, precum și președinții de filiale județene. În jurul orei 17, la hotelul Celli situat pe Autostrada București-Pitești sînt așteptați Adrian Năstase și Ion Iliescu.

Locul întîlnirii a fost ținut în mre secret fără ca presa să primească vreo explicație. Surse din interiorul PSD au declarat că ședința greilor prtidului se dorește a fi strategică și are ca țintă actuala putere. În cursul dimineții, primarii au fost convocați la o altă ședință la Mioveni, unde au fost instruiți împotriva guvernanților și unde, susțin surse din interiorul partidului, li s-a spus să fie buni gospodari, pentru a atrage cît mi multă simpatie pro-PSD.

La întîlnirea conducerii centrale a PSD accesul presei este interzis. Mîine, la ora 13,30, Mircea Geoană va susține o conferință de presă la sediul Consiliului Județean.


(348 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Carmen RĂDULESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Șefii PSD țin ședință de taină la Pitești | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28657698631287 seconds.