Luni, 27 Februarie 2006 - 05:06 AM Aleg.RO: Primarul Medgidiei, reprezentantul edililor români la Strasbourg

Publicat de: Loredana ȘTEFAN

AMOS News Primarul municipiului Medgidia, Dumitru Moinescu, a reprezentat Asociația Municipiilor din România la Adunarea Generală a Asociațiilor autorităților locale din țările membre ale Consiliului Europei, care s-a desfășurat în această perioadă la Strasbourg. Evenimentul a adus împreună primari, reprezentanți ai autorităților locale și regionale, asociații ale municipiilor din Franța, Italia, Olanda, Norvegia, Germania, Grecia și țările est europene, care vor discuta căile de îmbunătățire a cooperării între Consiliul Europei și asociații.

Primarul Moinescu a declarat: ”Este cea de a treia întâlnire de asemenea anvergură care supune atenției instituțiilor europene problemele cu care se confruntă administrațiile locale și regionale din Europa.'

Lucrările adunării generale au fost deschise joi, 23 februarie, de președintele Giovanni Di Stasi. Pe parcursul ședinței au fost expuse subiecte de interes comun precum migrația, securitatea urbană, protecția socială și infrastructura autorităților locale care au drept rol administrarea localităților.


(349 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Loredana ȘTEFAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primarul Medgidiei, reprezentantul edililor români la Strasbourg | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29306888580322 seconds.