Luni, 27 Februarie 2006 - 05:07 AM Aleg.RO: Talpes, pus sa dea explicatii

Publicat de: Georgeta Filip / geo

curierulnational
Inscrierea senatorului Ioan Talpes in PPCD ar putea avea loc dupa sedinta Biroului National de Conducere din 1 martie, a declarat Gheorghe Ciuhandu, citat de Mediafax . In sedinta respectiva vor fi discutate, in prezenta fostului consilier prezidential, probleme ale evolutiei sale politice si motivele care l-au determinat sa vina catre taranisti.
Ciuhandu a afirmat ca, din punctul sau de vedere, este benefica orice dorinta a cuiva de a veni intr-un moment atat de dificil pentru un partid de 1-2 la suta. In aceste conditii "este evident ca acel partid nu prea are ce sa-ti ofere", dar in schimb "poti sa oferi tu prin contributia ta, prin persoana ta, prin ideile pe care le ai, ceva pentru partid", a spus liderul PPCD.
Considerandu-se un "adept al dialogului", Ciuhandu l-a invitat pe Talpes la sedinta Biroului National de Conducere, unde acesta sa-si lamureasca atat niste probleme ale evolutiei sale, in principal politice, cat si motivele care l-au determinat sa vina intr-un partid crestin-democrat. In opinia liderului taranist, este necesara aceasta discutie, intrucat se stie foarte bine ca Talpes a fost "un apropiat al fostului presedinte Iliescu si chiar daca n-a fost membru in PSD decat o durata limitata a fost apropiat de acel partid". Dupa aceasta etapa, urmeaza ca, de comun acord, sa fie agreata venirea sa in PPCD, "sau alte variante daca lucrul asta nu se poate", a completat Ciuhandu.


(434 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curierul Național

· Alte știri de la Georgeta Filip / geo


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curierul Național:

Talpes, pus sa dea explicatii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28744697570801 seconds.