Duminică, 27 Februarie 2005 - 03:50 PM Aleg.RO: Aleșii liberali s-au plâns parlamentarilor de Argeș

Publicat de: Carmen RĂDULESCU

AMOS News Deputații PNL de Argeș s-au întîlnit cu colegii lor de partid care sînt primari, viceprimari și consilieri județeni pentru a analiza problemele fiecărei localități în vederea rezolvării acestora. Potrivit liderului liberalilor argeșeni, deputatul Adrian Miuțescu, majoritatea comunelor județului au probleme cu alimentarea cu apă, cu canalizarea, iar drumurile arată jalnic.

De asemenea, în localitățile în care există risc de inundații, podurile și podețele trebuie consolidate ca să nu fie luate de apă. Miuțescu a declarat că, o problemă majoră o constituie acordarea ajutoarelor sociale care vin întotdeauna cu întîrzire, în acest sens impunîndu-se a se lua măsuri:,, Primarii au probleme și cu polițiștii, care nu-și fac treaba pentru care sînt plătiți.

Vom încerca să facem demersuri pe lîngă ministere de resort pentru a aduce modificări legislative, astfel încît autoritățile locale să aibă pîrghiile necesare pentru rezolvarea problemelor''. Primarii le-au cerut parlamentarilor liberali ca Poliția Comunitară să fie arondată pe lîngă administrațiile locale. În aceeași notă, edilii au ridicat probleme financiare cu privire la funcționarea Evidenței Populației, pentru care nu există nici spații și nici fonduri''.


(749 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Carmen RĂDULESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Aleșii liberali s-au plâns parlamentarilor de Argeș | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29423189163208 seconds.