Duminică, 27 Februarie 2005 - 02:50 PM Aleg.RO: Nicolae Șerbu, proprietarul postului Atomic TV, candidat pentru Primăria Capital

Publicat de: ---

AMOS News Duminica, 27 februarie 2005, Actiunea Populara si-a prezentat, in cadrul unei conferinte de presa, candidatul pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti, in persoana domnului Nicolae Serbu. Nascut in 1964, licentiat in drept, Nicolae Serbu este un om de afaceri de succes, cu indelungata experienta in domeniul financiar si al managementului economic - conform CV-ului dat de el publicității. Unul dintre fondatorii Pietei de Capital din România, proprietar al postului de televiziune Atomic, Nicolae Serbu a intrat in competitia electorala pentru Primaria generala din partea Actiunii Populare deoarece se consideră un sustinator al valorilor crestin-democratiei si este increzator in proiectul politic pe care aceasta formatiune il propune.

In prezentarea pe care domnul Emil Constantinescu a facut-o candidatului, presedintele Actiunii Populare a sustinut ca Nicolae Serbu (Nick - pentru cunoscuți si pentru cei care frecventează mediul discotecilor și al conccursurilor de frumusețe) este reprezentativ pentru principiile si profilul AP, care promoveaza oameni tineri, competenti si dinamici, subliniind vointa, experienta manageriala si calitatile candidatului, care il recomanda pentru un post important in administratie.

Candidatul pentru primarie al Actiunii Populare, Nicolae Serbu, a declarat ca, desi este un om realizat profesional si material, doreste sa se implice in rezolvarea problemelor cetatenilor, promitind sa fie nu atit un primar al orasului, cit un primar al bucurestenilor.


(902 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Nicolae Șerbu, proprietarul postului Atomic TV, candidat pentru Primăria Capital | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29320693016052 seconds.