Duminică, 27 Februarie 2005 - 03:45 PM Aleg.RO: Mâine, Traian Băsescu prezidează pentru prima dată CSAT

Publicat de: Crina MANOLESCU

AMOS News Luni ar trebui să aibă loc ședința Consiliul Suprem de Apărare a Tării, prima după învestirea în funcție a lui Traian Băsescu. La acesta urmează să partice toți șefii serviciilor secrete, procurorul general al României, ministrul Transporturilor, miniștrii de Externe și Interne, precum și cel al Apărării Naționale.

Președintele Băsescu - în același timp șef al CSAT - a declarat că și-ar dori ca unul dintre subiectele principale de discuție în ședințele Consiliului să fie lupta anticorupție. Un alt subiect improtant îl va constitui audierea ministrului de Interne, Vasile Blaga, de membrii comisiei parlamentare pentru cercetarea abuzurilor.

Blaga va trebui să răspundă întrebărilor parlamentarilor în legătură cu schimbarea unor funcționari publici din ministerul pe care îl conduce. Și tot în Parlament ar trebui să ajungă, zilele următoare, Cartea Albă a Autorității Electorale Permanente. Este vorba despre un raport privind desfășurarea alegerilor parlamentare și prezidențiale din noimebrie 2004.


(780 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Crina MANOLESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Mâine, Traian Băsescu prezidează pentru prima dată CSAT | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28509497642517 seconds.