Duminică, 27 Februarie 2005 - 04:40 PM Aleg.RO: Încă doi candidați pentru Primăria Capitalei

Publicat de: Crina MANOLESCU

AMOS News Astăzi a fost rândul Partidului Tineretului Democrat și al Acțiunii Populare să-și lanseze reprezentanții în cursa electorală pentru Primăria Capitalei. Formațiunea condusă de fostul deputat Raj Tunaru merge pe mâna tinerilor - Gula Costin, secretarul general al PTG. Acțiunea Populară vine și ea cu un candidat surpriză. Om de afaceri cunoscut deja de tineri grație pasiunii sale pentru muzică - este vorba despre Nicolae Șerbu.

'Tineretul nu trebuie să aibă 10 ani vechime în partid ca să acceadă la funcții de conducere', este de părere președintele Partidului Tineretului Democrat, Raj Tunaru. Fidel acestui deziderat, liderul PTD a ales ca partidul să fie reprezentat în competiția electorală de un tânăr de numai 25 de ani. Costin Gula, candidatul formațiunii care militează pentru afirmarea tinerilor spune că e conștient de faptul că lupta nu va fi deloc ușoară, dar că are motive bine întemeiate pentru care a acceptat provocarea.

'Programul electoral se bazează pe un singur punct forte și anume acela de a face din București o capitală istorică și turistică. Scopul meu principal este să întineresc capitala să o aduc la vârsta mea , la mentalitatea generației mele', adeclarat Gula.

Astfel, până acum avem opt candidați înscriși în cursa pentru Primăria Capitalei. Primul care și-a anunțat cadidatura fost Adriean Videanu, din partea Alianței PNL-PD. Au urmat reprezentantul PSD, care este Marian Vanghelie, apoi Ralu Filip, candidat independent, Radu Opaina din partea Partidului Umanist din România, Anca Petrescu reprezentanta PRM, Petre Fetcu din partea Partidului Pensionarilor și al Protecției Sociale plus încă doi independenți, Cornel Dinu și Cristian Popescu, cunoscut publicului ca Piedone.

Campania electorală va începe pe 20 martie și va dura 15 zile, după cum a anunțat ministrul Administrației și Internelor, Vasile Blaga. Organizarea alegerilor locale din 3 aprilie va costa Capitala aproximativ 40 de miliarde de lei.


(831 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Crina MANOLESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Încă doi candidați pentru Primăria Capitalei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28940200805664 seconds.