Vineri, 11 August 2006 - 08:23 AM Aleg.RO: PNL: Traian Băsescu vrea să-și construiască o imagine de persoană preocupată de problemele armatei

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News PNL 2Secretarul Comisiei de apărare din Camera Deputaților, liberalul George Scutaru, afirmă că declarațiile președintelui Traian Băsescu referitoare la tehnica de luptă a trupelor române din teatrele de operațiuni externe arată doar dorința șefului statului de a-și construi o imagine de persoană preocupată de problemele armatei. Liberalii spun că președintele Traian Băsescu ar trebui să se implice cu adevărat în susținerea unei creșteri a finanțării pentru armată, în loc să îl atace în permanență pe ministrul Apărării pentru propunerea de retragere a trupelor din Irak.

"La bilanțul MApN de la începutul anului, Traian Băsescu își arăta disprețul față de tehnica de luptă învechită cu care ostașii români sunt dotați în Afganistan și Irak, pentru ca ieri să îl vedem trecând în revistă, cu un aer marțial, patru automobile ARO, de ale căror performanțe tehnice părea foarte mulțumit", precizează Scutaru.

El menționează că ministrul Atanasiu a afirmat, de mai multe ori, că intenționează să achiziționeze noi echipamente în funcție de bugetul pe care îl are la dispoziție.

Deputatul liberal afirmă că președintele Băsescu are pârghiile necesare pentru a se implica în rezolvarea acestor probleme, deoarece "armata are nevoie nu doar de declarații binevoitoare și fotografii de grup, ci și de echipament modern și de o salarizare corespunzătoare".


(306 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PNL: Traian Băsescu vrea să-și construiască o imagine de persoană preocupată de problemele armatei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29779410362244 seconds.