Vineri, 11 August 2006 - 08:54 AM Aleg.RO: Pe scurt

Publicat de: Redactia Curentul

curentul

Furtuna

Ședinta Consiliului Judetean Mehedinti de lunea viitoare se anunta furtunoasa . Presedintele CJ, Constantin Sarbulescu, membru PSD, a introdus pe ordinea de zi un proiect de hotarare referitor la incetarea mandatului de consilier al ex-pesedistei Dana Trancota, pe motiv ca aceasta s-a incris in Partidul Initiativa Nationala.

"Am incredere in colegii mei si nu cred ca vor face un abuz. Oricum, ii voi cere despagubiri morale lui Constantin Sarbulescu", a declarat Dana Trancota. Ea a mai precizat ca apreciaza gestul secretarului CJ, Ioana Weber, membru PSD, care nu a semnat respectivul proiect de hotarare. In ultimul timp, tot mai multe voci din PSD cer indepartarea lui Constantin Sarbulescu, mai ales dintre sustinatorii fostului lider al filialei, Alexandru Ioan Mortun. (C.M.)

Independent

Consilierul judetean mehedintean Andi Nodit, ales pe listele Partidului National Liberal, s-a declarat ieri independent.

"Am crezut in politica liberala, dar am fost dezamagit de modul in care ea se aplica", a declarat consilierul.

Nodit este seful de cabinet al europarlamentarului Alexandru Ioan Mortun. Acesta a declarat ca nu stia despre hotararea lui Nodit, dar considera ca acesta "a avut probabil motivele sale" si a anuntat ca nu-l va schimba din functia de sef de cabinet. (C.M.)

Neintelegeri

Apartenenta politica a consilierului judetean din Mures Ion Șopterean a iscat controverse intre acesta si conducerea Consiliului Judetean Mures, deoarece Șopterean si-a depus, in prima faza, declaratia de apartenenta politica la PRM, pentru ca apoi sa revina cu o alta optiune.

Presedintele Consiliului Judetean Mures, Lokodi Edita Emoke, a declarat, ieri, ca Șopterean a revenit la mai putin de o saptamana cu alta declaratie de apartenenta politica, in care se trecuse la Partidul Democrat.

"Urmeaza sa se analizeze, sa se vada daca e valabil. El spune ca putea depune si 10 declaratii de apartenenta politica, pentru ca ultima era valabila. Interpretarea noastra nu este identica", a spus Lokodi. (C.M.)

Petitie

Vicepresedintele Partidului Conservator, Nicolae Popa, i-a cerut ieri, intr-o conferinta de presa, ministrului finantelor publice, liberalul Sebastian Vladescu, sa-si dea demisia de onoare, pentru ca a declansat o adevarata criza in sistemul fiscal.

Popa a spus ca Sebastian Vladescu a gresit din nou in mod flagrant si grav prin erorile din Codul fiscal, unde unele prevederi referitoare la impozitarea microintreprinderilor se bat cap in cap.

In opinia acestuia, ministrul finantelor a gresit de prea multe ori, iar acest lucru nu ar mai trebui trecut cu vederea.

Vicepresedintele PC a adaugat ca premierul Calin Popescu Tariceanu ar trebui "sa ia taurul de coarne" si sa-i ceara demisia de onoare ministrului Sebastian Vladescu, lasandu-l "sa-si vada de afacerile si firmele lui". (C.M.)


(519 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Redactia Curentul


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

Pe scurt | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31719207763672 seconds.