Vineri, 11 August 2006 - 08:54 AM Aleg.RO: Migratia hazlie a alesilor

Publicat de: ---

evenimentulzilei Migratia politica pe ultima suta de metri a avut si efecte hazlii .

Suparat ca PSD a pierdut 30 din cei 64 de primari pe care-i avea in Iasi, presedintele consiliului judetean, Lucian Flaiser, a anuntat ieri represalii. Acesta ameninta ca nu va mai semna niciun proiect privind alocarea catre comune a fondurilor de la bugetul de stat. Flaiser acuza ca fondurile guvernamentale au fost folosite preferential, ca moneda de santaj pentru a-i atrage de partea Aliantei pe primarii PSD.

Prefectul de Iasi, fost membru al PNL, spune ca gestul lui Flaiser nu este normal in conditiile in care guvernul va aloca anul acesta pentru Iasi peste 100 de miliarde de lei vechi.

Cu mandatul in doua luntri

Comica a fost si deruta unor alesi locali, care s-au chinuit pana in ultima clipa sa aleaga unde isi vor petrece restul carierei politice. Conform agentiei de presa NewsIn, Carolina Vasile, consilier judetean de Olt, ales pe listele PSD, a completat si depus, initial, o prima declaratie de apartenenta politica in care a mentionat ca este membru PRM.

Dupa cateva zile, a depus o alta, in care se declara membru PSD. Ofensati, pesedistii locali au anuntat ca-i retrag sprijinul politic. In alte cazuri, partidele si-au furat unii altora oamenii de sub nas. In Bistrita, consilierul judetean Lazar Ciroie (fost membru PSD) s-a inscris in PD, cu toate ca liberalii dadeau drept "aproape sigura" inscrierea sa in PNL.

Conform agentiei NewsIn, Ciroie a amanat pana in ultimul moment declararea apartenentei politice, pentru a analiza ofertele. Optiunea a fost mai simpla pentru fostii membri PD Mircia Gutau si Nicolae Dicu, primarul si viceprimarul municipiului Ramnicu-Valcea, arestati de procurorii DNA. Cei doi au completat declaratiile de apartenenta in arest si s-au declarat independenti.


(299 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Migratia hazlie a alesilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32626104354858 seconds.