Luni, 14 August 2006 - 05:21 AM Aleg.RO: Vasile Blaga: "Deputatul PSD Eugen Nicolicea are o supărare personală, care îi întunecă gândirea"

Publicat de: ---

AMOS News  Ministrul Administrației și Internelor, Vasile Blaga, califică drept aberante și iresponsabile declarațiile făcute astăzi de către deputatul PSD Eugen Nicolicea, afirmând că acuzațiile acestuia ridică semne serioase de întrebare în ceea ce privește buna credință a acestuia. Ministrul Administrației și Internelor arată că logica și gândirea deputatului PSD sunt întunecate de o supărare personală la adresa Ministerului Administrației și Internelor, care îl împiedică să privească lucid activitatea acestei instituții.

Astfel, deputatul PSD reproșează MAI faptul că fratelui său, Liviu Nicolicea, fost expert în cadrul Corpului de Control al ministerului, i-a fost desfăcut contractul de muncă începând cu data de 1 august, datorită absențelor de la locul de muncă.

Practic, fratele deputatului Eugen Nicolicea a lipsit de la serviciu, în mod nejustificat, începând cu data de 15 februarie, așadar timp de aproape șase luni. În aceste condiții, Ministerul Administrației și Internelor a fost nevoit, în aplicarea prevederilor Codului Muncii, să desfacă contractul fratelui deputatului PSD.

De asemenea, Liviu Nicolicea deținea în același timp calitatea de membru al Corpului de Control al MAI, dar și cea de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Mehedinți, ca reprezentant al Partidului Social Democrat.Răspunzând acuzațiilor aduse de Eugen Nicolicea, ministrul Administrației și Internelor afirmă că prevederile Legii statutului aleșilor locali - act normativ invocat de deputatul PSD - sunt extrem de clare, nefiind nevoie ca acestea să facă obiectul unei prelucrări cu prefecții.

În ceea ce privește performanțele sistemului de supraveghere a frontierei, ministrul Vasile Blaga afirmă că acestea au fost remarcate și lăudate sistematic de înalții oficiali ai Comisiei Europene, a căror competență în materie nu poate fi pusă sub semnul întrebării.


(326 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Vasile Blaga: "Deputatul PSD Eugen Nicolicea are o supărare personală, care îi întunecă gândirea" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28609108924866 seconds.