Miercuri, 30 August 2006 - 05:46 AM Aleg.RO: Voiculescu: "Basescu ar merita suspendarea, dar nu este momentul"

Publicat de: Mihaela Dinca

curentul

Desi la nivel declarativ atat PC, cat si PRM refuza sa confirme o apropiere, cele doua partide dovedesc ca au din ce in ce mai multe puncte in comun .

Saptamana trecuta, liderii celor doua formatiuni s-au intalnit pentru a pune la cale cai noi de atac impotriva sefului statului. Ieri, liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat ca partidul sau ia in calcul posibilitatea suspendarii presedintelui Traian Basescu. "Ar merita-o, dar nu este momentul. Ar provoca un scandal care nu ar da bine in ochii europenilor", a declarat Voiculescu, referindu-se la seful statului. Intrebat daca in timpul intalnirii cu liderul PRM a discutat cu acesta si o posibila alianta, Voiculescu a evitat raspunsul pe motiv ca Biroul Politic al PC nu a dezbatut inca acest subiect. "Nu am primit niciun fel de propunere din partea PRM privind o alianta. Suntem dispusi la aliante cu toate partidele politice inregistrate in Romania, mai putin cu PD. Obligatia mea, ca lider al acestui partid, este sa fie la putere si sa castige alegerile", a mai spus liderul PC.

De cealalta parte, si liderul PRM, Vadim Tudor, a evitat sa dea informatii concrete, dar a lasat totusi de inteles ca este dispus sa poarte negocieri in acest sens. "Ar fi prematur sa fac declaratii. Tot ce pot sa va spun acum este ca am purtat discutii cu mai multe partide si formatiuni pentru formarea unei noi aliante politice", a declarat Vadim Tudor.


(600 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Mihaela Dinca


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

Voiculescu: "Basescu ar merita suspendarea, dar nu este momentul" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31415390968323 seconds.