Vineri, 01 Septembrie 2006 - 05:21 AM Aleg.RO:  Birou parlamentar la comun cu magazin de haine ieftine

Publicat de: ---

Averea

ARANJAMENT . Senatorul PD, Maria Petre, imparte frateste spatiul cabinetului sau parlamentar din Slobozia cu magazinul cu haine de la solduri Mini Prix.

In centrul orasului Slobozia, pe bulevardul Matei Basarab, spatiul acordat de primarie pentru biroul parlamentar al senatoarei Maria Petre este ocupat de magazinul Mini Prix al unui apropiat de-al sau, tot democrat. Conform datelor de la Registrul Comertului, in spatele firmei de haine vechi se afla Laurentiu Cristina, fostul sot

Cetatenii care vin in audienta la senatorul Maria Petre pot sa-si faca si cumparaturile

al ex-presedintei ARIS, Ana-Maria Cristina. Ana-Maria Cristina inca face parte din anturajul senatoarei, cu toate ca in urma scandalului de la ARIS, liderul democrat, Emil Boc, a decis sa o excluda din partid. Potrivit unor surse din interiorul PD, directorul firmei Mini Prix Slobozia este chiar fiul senatoarei PD Maria Petre.   Cu toate ca nu recunosc faptul ca exista o legatura intre Maria Petre si Mini Prix, angajatele magazinului devin isterice numai la auzul numelui senatoarei PD.

Vanzatoare pe post de killers

In momentul in care reporterul nostru a intrebat daca politiciana este clienta a Mini Prix, angajatele au sarit ca arse, tipand ca doamna senator nu are niciun amestec in afacerea respectiva si nici fiul acesteia, desi nimeni nu pusese o astfel de intrebare. Suparate peste masura ca cineva si-a permis sa fotografieze magazinul inclus in biroul parlamentar, angajatele au recurs la forta, incercand sa distruga aparatul de fotografiat.

Gunoaie langa cabinetul parlamentar

Desi la usa magazinului, chiar langa biroul parlamentar, troneaza de ceva zile un maldar de deseuri, vanzatoarele Mini Prix sunt mai ocupate cu agresarea ziaristilor decat de curatenie. "Poate asa ajung si eu vedeta, daca te-am batut si ma dai la ziar!", si-a argumentat angajata lui Laurentiu Cristina manifestarea isterica. Imediat ce reporterul "Averea" a parasit incinta magazinului de haine, vanzatoarele au dat buzna in cabinetul senatoarei pentru a-i informa pe angajatii Mariei Petre despre tupeul ziaristilor. Ca la un semnal, toti angajatii au iesit in strada pentru a-l gasi pe ziaristul "infractor" si a-i confisca aparatul foto.

Maria Musat


(523 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Averea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Averea:

 Birou parlamentar la comun cu magazin de haine ieftine | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.35709500312805 seconds.