Sâmbătă, 02 Septembrie 2006 - 05:22 AM Aleg.RO: Deputatul Lavinia Șandru îl va acționa în instanță pe Corneliu Vadim Tudor

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News Vicepreședintele PIN, deputatul Lavinia Șandru a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că îl va acționa în proces civil pentru injurii și jigniri pe liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor. Șandru a subliniat că va sesiza Birourile Permanente ale celor două camere ale Parlamentului pentru a pune în discuție comportamentul public al lui Vadim Tudor, care deține și funcția de vicepreședinte al Senatului, informează AMOS News. Lavinia Șandru a acuzat faptul că imediat după ce a prezentat un document despre care a spus că reprezintă dovada colaborării liderului PRM cu fosta securitate, împotriva ei s-a declanșat o acțiune de intimidare prin jigniri pe care liderul PRM le-a făcut în emisiuni publice, prin articole calomnioase publicate în ziarul Tricolorul, dar și în mod direct, prin mesaje de amenințare primite pe telefonul mobil.

Șandru a precizat însă că toate acestea nu o vor determina să renunțe la "bătălia politică" cu președintele PRM.

Vicepreședintele PIN a lansat, în context, un apel către oamenii politici "care se consideră responsabili" de delimitare de Corneliu Vadim Tudor. "Oamenii politici responsabili trebuie să îl izoleze și să nu mai comunice în nici un fel cu el. Nu este o persoană cu care să se poată sta la masa de discuții, iar a negocia cu el înseamnă a se descalifica și cel care face acest lucru", a apreciat Lavinia Șandru.

Ea a menționat că va da în judecată și ziarul Tricolorul și că ca înainta o adresă către CNA prin care va solicita ca această instituție să găsescă o modalitate prin care să "controleze" intervențiile publice ale liderului PRM.

Lavina Șandru a fost de părere că nu este normal să fie sancționate televiziunile sau realizatorii de emisiuni pentru "injuriile și jignirile" pe care le face Corneliu Vadim Tudor în intervențiile televizate.

Lavinia Șandru a continuat să susțină că documentul pe care l-a prezentat ca fiind dovada legăturii lui Vadim Tudor cu fosta securitate este unul "real" și se află la dosarul liderului PRM din arhiva CNSAS.

Deputatul PIN a mai spus că în cazul în care amenințările vor continua, se va adresa poliției pentru a-i fi interceptate convorbirile și a se afla ce persoane o amenință.


(303 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Deputatul Lavinia Șandru îl va acționa în instanță pe Corneliu Vadim Tudor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28524303436279 seconds.