Sâmbătă, 02 Septembrie 2006 - 05:22 AM Aleg.RO:  Conducerea PSD a baut o canistra de 50 de litri de vin alb

Publicat de: ---

Averea

CHEF DE CHEF . Parlamentarii PSD s-au adunat joi la Predeal, la Hotel "Orizont", pentru a pune la cale strategia de actiune pentru aceasta toamna. Discutiile au fost scurte. In schimb, cheful de bun venit s-a tinut pana la plecare.

Deputatii si senatorii PSD s-au adunat la Predeal joi, in jurul orei 17, dupa care Mircea Geoana le-a prezentat planul de actiune pentru sesiunea parlamentara. Dupa trei ore de sedinta, timp in care politicienii s-au straduit sa fie ochi si urechi la presedintele lor, pesedistii s-au relaxat la restaurantul Hotelului "Orizont". Aici strategiile partidului au fost stropite din belsug cu vin oltenesc adus in bidoane de senatorul de Olt, Ion Toma, si s-au incheiat ieri in jurul orei 3 dimineata. In momentul in care lui Viorel Hrebenciuc i s-a terminat vinul, Toma si-a trimis repede omul sa ii umple carafa. Drept urmare, la ora 10, cand trebuiau sa inceapa sedintele, Mircea Geoana i-a adunat cu greu din barul hotelului pe Ion Solcanu, Miron Mitrea, cu nevasta, Marian Vanghelie si pe alti colegi care se dregeau cu cafele dupa noaptea alba. "Vali, lasa gagicile si treci la treaba ca de gagici se ocupa presedintele", i-a spus Geoana deputatului Valeriu Zgonea care statea de vorba cu ziaristele si consilierele PSD.

"Public lista cu poponari"

Marian Vanghelie a dat ieri la Predeal un "recital", promitand ca va publica curand "lista cu poponarii din Parlament, Guvern si Presedintie" pentru ca acestia au fost cei mai mari informatori ai Securitatii.

Adrian Nastase, aplaudat ca adevaratul presedinte al PSD, a plecat joi, la numai doua ore de la startul intalnirii, in masina deputatului Ovidiu Branzan

Dupa ce l-a carat de la Bucuresti cu masina pe deputatul Banicioiu, Ecaterina Andronescu si-a carat singura si bagajele

Familia de parlamentari Mitrea, la sosirea in Predeal, dupa ce a mancat la un restaurant din Sinaia

Adrian Severin venit la intalnire alaturi de sotie, la fel ca Miron Mitrea sau Cristian Dumitrescu

Soferul "paharnicului" de Olt, Ion Toma, toarna vinul din canistra de 50 de litri, special pentru masa lui Viorel Hrebenciuc, pentru ca acesta ramasese fara "combustibil" (foto cu spatele)

Ponta ia aer dupa ce a "urmarit" lucrarile PSD de la televizorul din camera

Mircea Geoana, cu Ion Vasile si Ilie Sarbu, se confrunta bahic cu tinerii presedintelui TSD Victor Ponta: Daciana Sarbu si Razvan Bobeanu

Senatorul "carciumar" de Olt, Ion Toma, servindu-i pe senatorii Serban Nicolae si Adrian Paunescu

Mircea Geoana si bardul de la Barca, Adrian Paunescu, discutand peste gard despre trecutul si viitorul PSD


(307 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Averea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Averea:

 Conducerea PSD a baut o canistra de 50 de litri de vin alb | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28571605682373 seconds.