Sâmbătă, 02 Septembrie 2006 - 05:23 AM Aleg.RO: Primaria a demolat restaurantul lui "Corleone"

Publicat de: ---

evenimentulzilei

Daramarea constructiei lui Mitica Dragomir din Parcul Herastrau a iesit cu scandal .

Ieri, la ora 5.00 dimineata, muncitori ai Primariei Sectorului 1 s-au prezentat pe malul Lacului Herastrau sa dea jos cladirea ridicata fara autorizatie de firma fiului deputatului PRM.Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), venit la fata locului, a incercat sa opreasca lucrarile. "Am vorbit cu Videanu la telefon. L-a sunat ieri pe Chiliman. Opreste demolarea, ca sigur tu nu stii ca s-a vorbit", s-a agitat Dragomir cand a vazut ca muncitorii ii dezmembreaza cladirea.

El a spus ca nu a fost anuntat din timp, ca si-ar fi demolat singur imobilul. "Chiliman a zis ca nu poate sa faca asta. Nici un dram de omenie nu are omul asta, domnule!", s-a aratat nervos presedintele LPF.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, il contrazice insa pe deputatul PRM. "Domnul Dragomir a fost somat de acum patru zile sa dea jos constructia, in caz contrar i-am spus ca venim cu oamenii nostri.

 Trebuia luat de mana si mangaiat pe crestet, iar apoi intrebat: "Domnule Dragomir, imi dai voie sa iti daram cladirea pe care ai ridicat-o fara autorizatie"?", spune primarul.

"Sunt un om necajit si un investitor cinstit"

Mitica Dragomir a amenintat ca isi va lua revansa si ca investitita lui de 550.000 de euro va fi razbunata. Pe malul Lacului Herastrau, in prezenta primarului Sectorului 1, Dragomir a invocat tot felul de motive pentru a opri demolarea.

De la "sunteti un om rau", "am acte pe lac" si "sunt om necajit si investitor cinstit", presedintele LPF a ajuns la concluzia ca toata lucrarea are un puternic iz politic. "Va spun io! Totul mi se trage ca sunt deputat PRM. De aici se trage totul! Sunt demolat politic!"

Andrei Chiliman a afirmat ca, pana in acest moment, o singura cladire construita ilegal pe Lacul Herastrau a fost daramata. A doua este cea a lui Dragomir, iar o a treia va intra pe mana angajatilor primariei in momentul in care legea va permite.

De restul constructiilor ridicate fara autorizatie, aproximativ 14, raspunde Primaria Capitalei. Actiunea de demolare a cladirilor fara autorizatie din Herastrau a inceput in luna iulie.

Dumitru Dragomir, (primul din dreapta) nu i-a putut opri pe muncitorii trimisi de Primaria Sectorului 1


(364 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Primaria a demolat restaurantul lui "Corleone" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29319596290588 seconds.