Sâmbătă, 02 Septembrie 2006 - 05:25 AM Aleg.RO: Flutur îi răspunde lui Geoană

Publicat de: Florin MARIN

AMOS News 'Atacurile de la Predeal la adresa Ministerului Agriculturii ale senatorului cocorilor, domnul Mircea Geoană, sunt frustrări de opoziție, care exprimă nemulțumirea majoră a PSD pentru pierderea electoratului rural', susține ministrul Agriculturii Gheorghe Flutur într-un comunicat de presă remis AMOS News. Președintele PSD, Mircea Geoană, declarase astăzi la Predeal că ar fi bine ca Gheorghe Flutur să fie numit ministrul buruienilor din cauza suprafețelor mari rămase necultivate.

'Cred că domnul ministru Flutur, care până acuma a avut o prestație remarcabilă și care în timpul gripei aviare s-a remarcat de o manieră deosebită pe scena politică și publică românească și este extrem de apreciat în gospodăriile țărănești din toată țara, după câtă suprafață agricolă este astăzi neprelucrată, probabil că va trebui să-l numim ministrul buruienilor. Este o problemă serioasă, lăsând gluma la o parte sau ironia la o parte, 1 ianuarie 2007 va pune gospodăria țărănească românească în fața unei competiții absolut dure cu fermierii europeni', a spus Geoană.

Flutur consideră că declarațiile senatorului Mircea Geoană au ca sursă invidia pentru faptul că o serie de proiecte ale actualei guvernări au avut succes la sate. 'Legile Proprietății, Programul Fermierul și Renta Viageră Agricolă sunt lucruri concrete și utile satului românesc. Referitor la integrare, Agențiile de Plăți pentru Agricultură funcționează deja și vor fi complet operaționale la data aderării, iar fermierii își înregistrează chiar în aceste săptămâni terenurile agricole pentru care vor primi bani odată cu aderarea României la Uniunea Europeană', susține Flutur.

Ministrul Agriculturii se declară neîncrezător în aprecierile liderului social democrat. 'După expertiza pe care o are în domeniu, nu exclud ca senatorul PSD să nu deosebească un lan de grâu de un lan de orz. Nici nu-i cer acest lucru, dar îi cer să se informeze atunci când se pronunță despre evoluțiile din agricultură sau despre instituțiile care gestionează agricultura', a conchis Flutur.


(418 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Florin MARIN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Flutur îi răspunde lui Geoană | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31950998306274 seconds.