Miercuri, 06 Septembrie 2006 - 05:29 AM Aleg.RO: Demisie din conducerea PNL

Publicat de: ---

evenimentulzilei Raluca Turcan si-a dat ieri demisia din conducerea PNL, dupa ce cu o zi inainte colegii ii retrasesera presedintia Comisiei pentru cultura a Camerei Deputatilor .

„Nu vreau sa mai fiu partasa la stilul de conducere falimentar pe care Calin Popescu- Tariceanu si compania il aplica”, a explicat ea. Deputatul liberal i-a acuzat pe liderii PNL de practici comuniste, desfasurate sub formula „cine nu e cu noi e impotriva noastra si trebuie dat afara”.

Ea a facut referire la o serie de epurari politice: „Epurarile politice sunt organizate de presedintele Calin Popescu-Tariceanu si, spre marea mea parere de rau, de presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, un tanar care gireaza personal epurarile politice din PNL.”

Amenintari cu sistarea accesului la fonduri

Turcan i-a acuzat pe liderii PNL ca au facut presiuni pentru schimbarea ei din fruntea Comisiei de cultura. „Mai multi colegi deputati mi-au spus ca au fost sunati si li s-a spus sa tina cont ca au facut rocada, ca a venit un om de la alta comisie (Catalin Micula, desemnat presedinte in locul ei - n.r.) si sa voteze cum trebuie”, a relatat aceasta.

Printre represaliile cu care ar fi fost amenintati deputatii liberali, mai ales aceia care sunt si sefi de filiale, ar fi figurat schimbarea secretarilor de stat provenind din filiala respectiva, precum si, declara Turcan, „amenintarea cu sistarea accesului la programele guvernamentale”.


(366 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Demisie din conducerea PNL | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29468703269958 seconds.