Miercuri, 06 Septembrie 2006 - 05:30 AM Aleg.RO: Angajatii din doua primarii bistritene - obligati sa returneze salariile de merit

Publicat de: Ziarul Gandul

Gândul Angajatii din doua primarii bistritene, Sintereag si Nuseni, vor fi obligati sa returneze salariile de merit, intrucat juristii prefecturii au constatat ca acestea au fost acordate ilegal, transmite corespondentul Mediafax .

Potrivit raportului intocmit de juristii prefecturii si dat publicitatii, marti, in cadrul unei intruniri cu secretarii de primarii din judet, in urma analizarii documentelor emise de unitatile administrativ-teritoriale in prima jumatate a acestui an, in afara de salarii de merit, angajatii din cele doua primarii au incasat ilegal si indemnizatii de conducere.

Potrivit subprefectului Mica Oprea, cea care are in responsabilitate si activitatea juristilor institutiei, au fost verificate in total 15.000 de acte. if(typeof(ord)=="undefined")ord=Math.random()*10000000000000000; document.write('); In cazul a peste 220 dintre ele, a fost necesara declansarea procedurii prealabile.

Acest lucru inseamna ca actele au fost remise consiliilor locale cu recomandarea de a fi revocate, in caz contrar institutia prefectului urmand sa se adreseze unei instante de contencios-administrativ pentru anularea pe cale juridica a actelor.

Cele mai multe hotarari adoptate cu nerespectarea legii au fost luate de consiliile locale din Livezile, Lunca Ilvei, Maieru, Caianu Mic, Telciu, Sintereag si chiar din orasul Nasaud, al doilea ca marime din judet.

Potrivit raportului dat publicitatii, marti, legea a fost incalcata si atunci cand consiliile locale au adoptat hotarari privind inchirieri, concesionari, vanzari sau treceri in domeniul public ale unor imobile pentru care exista cereri de retrocedare inca nesolutionate.


(401 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Ziarul Gandul


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Angajatii din doua primarii bistritene - obligati sa returneze salariile de merit | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29815602302551 seconds.