Vineri, 29 Septembrie 2006 - 05:54 AM Aleg.RO: Senatorul Puiu Hasotti confirma scurtcircuitul dintre liberali si Cotroceni

Publicat de: Dan Ghetu

real_romaneasca     Vicepresedintele PNL, Puiu Hasotti, a declarat ieri ca "intre PNL si Traian Basescu nu mai este nicio legatura" . El a refuzat insa sa confirme intalnirea pe care ar fi avut-o saptamana trecuta alaturi de alti patru liberali cu seful statului pentru detensionarea situatiei din Alianta.
"In niciun caz PNL nu va cere pace lui Basescu, pentru ca nu este vorba de pace sau razboi. Intre PNL si Basescu nu mai este nicio legatura", a afirmat Hasotti. Pe de alta parte, deputatul Crin Antonescu, prezent la discutiile cu presedintele, a declarat ca nu poate confirma, dar nici infirma aceasta intalnire de la Vila Lac 3. "Nu confirm, nici nu infirm", a spus Antonescu.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit saptamana trecuta cu premierul Calin Popescu-Tari-ceanu si alti patru liberali, Decebal Traian Remes, Crin Antonescu, Puiu Hasotti si Gheorghe Flutur, insa discutiile nu au avut un rezultat concret, dupa cum s-a relatat intr-un cotidian din presa centrala. Potrivit acestuia, intalnirea a avut loc martea trecuta, la Vila Lac 3, si a fost intermediata de Mircea Dinescu. Acesta a incercat sa aduca liniste in Alianta PNL-PD dupa ce s-a impacat cu Traian Basescu, avand discutii separate cu presedintele Basescu si cu premierul Tariceanu.

Discutii in secret

Seful statului a ridicat atunci problema alegerilor anticipate, dar Tariceanu a raspuns ca are de dus pana la capat un mandat de patru ani. La un moment dat, unul dintre liberali l-a intrebat pe Basescu daca are ceva sa-si reproseze. "Raspund eu", ar fi intervenit Crin Antonescu, "ca nu a distrus PNL si ca nu l-a dat jos pe Tariceanu", iar Basescu a ras. Cand i s-a repetat intrebarea, seful statului a raspuns, tot razand: "N-ati auzit ce-a zis Crin?!".
La randul lui, presedintele i-a spus lui Tariceanu ca daca mai continua cu atitudinea de pana acum va fi responsabil de distrugerea Aliantei. Basescu a spus din nou ca nu-l intereseaza sa-si faca un partid, dar i-a certat pe liberali pentru insistenta cu care isi clameaza intentia de avea un candidat propriu la Presedintie.


(546 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Dan Ghetu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Senatorul Puiu Hasotti confirma scurtcircuitul dintre liberali si Cotroceni | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.38588190078735 seconds.