Sâmbătă, 30 Septembrie 2006 - 08:12 AM Aleg.RO: Șase dintre consilierii care au votat împotriva lui Oprișan au fost demiși

Publicat de: ---

AMOS News Instanța a decis, vineri, încetarea mandatelor pentru 6 consilieri din cei șapte consilieri PSD Vrancea care au trecut de la PSD la PNL și PD și care se numără printre cei ce au votat hotărârea de înlocuire a lui Marian Oprișan de la șefia CJ. Instanța a obligat Consiliul Județean a fost să ia act de această decizie și să repună pe ordinea de zi a CJ, în ședință ordinară, proiectul de hotărârte privind încetarea înainte de termen a mandetalor celor șase consilieri.

De asemenea, s-a decis, și anularea hotărârii prin care a fost scos de pe ordinea de zi proiectul de încetare a mandatelor celor șapte.

Conducerea PSD Vrancea a solicitat din cursul lunii august magistraților să constate încetarea mandatelor de consilieri județeni ale lui Marius Florinel Văsii, Ciprian Stroia, Mihai Jalova Racoviță, Raluca Avădani, Codruț Constantinescu, Enache Mândrescu și Spiridon Tudorache. Aceștia au fost aleși pe listele PSD în 2004, iar în luna august a acestui an, când și-au declarat apartenența politică, au trecut la PNL, respectiv la PD.


(607 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Șase dintre consilierii care au votat împotriva lui Oprișan au fost demiși | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29486703872681 seconds.