Sâmbătă, 30 Septembrie 2006 - 09:17 AM Aleg.RO: Șeful pietelor din Craiova luat la ochi de primarul Solomon

Publicat de: Redactia Curentul

curentul

Suspectat ca activitatea pe care o conduce in pietele craiovene nu este tocmai ortodoxa, seful administratiei pietelor din Craiova, Gheorghe Calinoiu, va trebui sa dea lamuriri in fata comisiei de control .

De altfel, in sedinta de consiliu de ieri, Calinoiu a fost admonestat de catre consilierul democrat, Teodor Radu, care a cerut ca acesta sa fie verificat. Mai mult, democratul Radu i-a pus in carca sefului pietelor craiovene si o amenda de 200 de milioane de lei vechi.

"Am informatii de ultima ora, care spun ca directia sanitar-veterinara a facut un control si, in urma neregulilor constatate, a aplicat serviciului o amenda de 200 de milioane", a afirmat Radu. El a precizat ca neregulile au fost depistate la hala de carne din "Piata Centrala" din Craiova.

Calinoiu nu a parut insa foarte deranjat de afirmatiile consilierului PD: "Oricum, chiar daca m-au amendat, nu-i mare lucru. M-a amendat si Oficiul pentru Protectia Consumatorului si ma judec cu ei".

Primarul din Craiova, Antonie Solomon (foto), a anuntat ca va constitui, la inceputul saptamanii viitoare, comisia de control care sa verifice administratia pietelor, fara sa mai astepte o hotarare a consiliului local. (Amos News)


(587 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Redactia Curentul


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

Șeful pietelor din Craiova luat la ochi de primarul Solomon | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30042576789856 seconds.