Joi, 15 Martie 2007 - 05:44 AM Aleg.RO: Județul Arad beneficiază de o nouă hartă oficială

Publicat de: Paul PREDA

AMOS News Compania multinațională Stiefel, cu sprijinul Consiliului Județean Arad, a realizat și lansat în mod oficial harta județului Arad, a cărei apariție a fost sprijinită financiar de companii și instituții de la nivel județean, informează corespondentul AMOS News.

Harta a fost tipărită într-un tiraj de 5.000 de exemplare, full color, într-o calitate grafică superioară, având format mare de perete cu o dimensiune de 123 cm Ś 88 cm. Distribuția hărților se va face gratuit, acestea fiind direcționate către 3.500 de birouri private și 1.500 de locații publice. Astfel, toate instituțiile publice și companiile private care vor comanda în scris o hartă a județului Arad o vor putea primi gratuit.

Harta realizată de „Stiefel“ se deosebește de celelalte hărți de până acum prin complexitatea și actualitatea informațiilor conținute. Desenul acestei hărți a fost refăcut integral. Această hartă conține toate modificările survenite până în această iarnă, iar legenda este în 4 limbi: română, engleză, germană și maghiară.

Harta județului Arad face parte dintr-un proiect mai amplu pe care compania „Stiefel“ la demarat în urmă cu aproximativ 2 ani și care presupune refacerea integrală a tuturor hărților de județe și municipii din România după standarde europene. Până în acest moment compania a lansat în mod oficial 11 hărți de județe: Bihor, Harghita, Satu Mare, Sibiu, Hunedoara, Cluj, Brașov, Mureș, Alba, Covasna, Prahova și 10 hărți de municipii Oradea, Miercurea Ciuc, Sibiu, Satu Mare, Mediaș, Brașov, București – Zona Centrală, Cluj Napoca, Deva, Hunedoara, iar în acest moment alte 12 hărți de județe și municipii fiind în lucru în diverse faze de execuție.


(346 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Paul PREDA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Județul Arad beneficiază de o nouă hartă oficială | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29864692687988 seconds.