Joi, 15 Martie 2007 - 05:44 AM Aleg.RO: Șeful PSD Suceava s-a dezvinovățit la instanța supremă

Publicat de: Viorica MATACHE

AMOS News Gavril Mârza, președintele Consiliului Județean și șeful filialei PSD Suceava, a declarat, astăzi, la instanța supremă, unde este judecat pentru că s-ar fi folosit de funcțiile deținute ca să colecteze fonduri în contul fundației sale "Armonia".

"În vara lui 2003 s-a avariat sistemul de canalizare și distribuție a apei de la mănăstirea Dragormirna. La rugămințile stareței mănăstirii, am convocat reprezentanții unor societăți comerciale, cărora le-am explicat situația în care se afla lăcașul de cult și le-am sugerat să contribuie, în măsura în care doresc și pot, cu lucrări sau cu sume de bani, pentru remedierea problemelor", a exemplificat Mârza, în fața instanței, unul dintre gesturile "umanitare".

De asemenea, el a spus că a solicitat ajutorul unor firme și anul trecut  când inundațiile au făcut ravagii în mai multe localități din zonă. Tot astăzi a dat declarații instanței și deputatul Ioan Stan, vicepreședintele PSD Suceava, judecat în același dosar cu Mârza.

El a declarat că nu a făcut presiuni asupra nimănui ca să dea bani pentru campania electorală. Nevinovat se consideră și Petru Știrbu, fost vicepreședinte al PSD Suceava, învinuit în cauză.


(413 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Viorica MATACHE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Șeful PSD Suceava s-a dezvinovățit la instanța supremă | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28781008720398 seconds.