Marți, 20 Martie 2007 - 06:05 AM Aleg.RO: Președintele Consiliului Județean Cluj respinge acuzațiile lui Paszkany

Publicat de: Francisc MĂDĂRĂȘAN

AMOS News Președintele Consiliului Județean, Marius Nicoară, a respins, într-un interviu acordat RFI Cluj, toate acuzațiile lui Arpad Paszkany. El spune că nu înțelege de ce îl atacă Arpad Paszkany, pentru că el nu ar fi făcut altceva decât să încerce să îl ajute, în limitele legii, transmite corespondentul AMOS News.

Pe de altă parte, Marius Nicoară a afirmat că relațiile sale cu liderii PNL Iași au fost strict politice. El a amintit că, de pildă, deputatul Radu Fenechiu, a votat împotriva alegerii sale ca vicepreședinte la Congresul PNL.

Omul de afaceri, Arpad Paszkany, patronul echipei de fotbal CFR Cluj, afirmă că președintele PNL al Consiliului Județean, Marius Nicoară, l-ar fi amenințat că îi va bloca un important proiect imobiliar în București dacă nu va renunța la un proces pornit împotriva autorităților județene. Este vorba de proiectul Esplanada.

Arpad Paszkany declară că o serie dintre liderii PNL Iași, apropiați ai rivalului său în afaceri, Iulian Dascălu, ar fi implicați în presiunile la care ar fi fost supus din partea președintelui Consiliului Județean Cluj.

Omul de afaceri a contestat licitația organizată de Consiliul Județean pentru construirea primului mall din Cluj. Contractul a fost câștigat de rivalul său, omul de afaceri ieșean Iulian Dascălu.

Ulterior, Arpad Paszkany a renunțat la proces după ce Iulian Dascălu i-a oferit un teren de fotbal și un contract de publicitate pentru echipa CFR Cluj.

Arpad Paszkany este urmărit penal în dosarul Gazeta, în care nouă manageri de presă au fost deja trimiși în judecată pentru șantaj. Cel care a depus plângere împotriva sa este tocmai Iulian Dascălu.


(372 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Francisc MĂDĂRĂȘAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Președintele Consiliului Județean Cluj respinge acuzațiile lui Paszkany | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28717303276062 seconds.