Joi, 08 Mai 2008 - 05:24 AM Aleg.RO: Basescu ii taie lui Orban drumul la primarie  

Publicat de: ---

evenimentulzilei Marius Mitrache
Alin Ion
Joi, 08 Mai 2008 Intr-o escapada in Defileul Jiului, presedintele Traian Basescu a facut, ieri, indirect campanie pentru localele de la Bucuresti .

Ajuns în Gorj sa inspecteze stadiul lucrarilor la podul provizoriu de legatura între Oltenia si Ardeal de la Lainici, pe care a fost restrictionata circulatia pentru autovehiculele de mare tonaj, seful statului i-a reprosat ministrului transporturilor, liberalul Ludovic Orban, candidat la Primaria Capitalei, ca nu-si face treaba.

„Era treaba ministrului transporturilor sa se ocupe de aceasta problema. Eu am venit pentru a arata ca ma intereseaza si îmi pasa de situatia existenta“, le-a spus nemultumit Basescu constructorilor, care s-au plâns ca nu le-a fost platita lucrarea de câteva miliarde de lei vechi. Criticile presedintelui la adresa lui Orban vin la doua zile dupa ce, într-un interviu la Radio România Actualitati, seful statului a sugerat electoratului sa nu-i voteze primari pe „oamenii care nu au facut nimic, deci nu pot face experimente pe comunitati“. Sosirea lui Basescu în Gorj a fost, de altfel, o surpriza si pentru prefectul Victor Banta, fost membru PNL, care îl astepta de fapt pe Orban.

De la Lainici, seful statului a plecat sa verifice si lucrarile de pe DN 66 A de la Câmpu lui Neag, denumit de localnici si „drumul lui Basescu“, reabilitarea fiind initiata când el era ministru al transporturilor. Chiar daca si aici constructorii i s-au plâns ca mai au de încasat 150 de milioane de la stat, presedintele a explicat ca nu poate interveni în chestiuni financiare.


(225 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Basescu ii taie lui Orban drumul la primarie   | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30226516723633 seconds.