Miercuri, 14 Mai 2008 - 04:28 AM Aleg.RO: Sălaj: Candidatul PD-L Zalău la fotoliul de primar își pune familia la treabă

Publicat de: Iulian DUMA

AMOS News Candidatul PD-L Sălaj la fotoliul de primar al municipiului Zalău, Dorel Labo, actual viceprimar al urbei ales însă pe listele PNL Sălaj, dă dovadă de disperare, mai ales că pentru funcția de primar candidează nu mai puțin de 14 pretendenți, și a apelat inclusiv la ajutorul copiilor minori pentru a-și face reclamă și campanie electorală, transmite corespondentul AMOS News.

"Votează-l pe tata, să lucreze pentru tine" este sloganul pe care cei doi fii ai lui Labo îl lansează electoratului zălăuan, de pe niște afișe și banere, deși ei sunt minori și nu au drept de vot.

Pe lângă mesajul prin care spune alegătorilor sau potențialilor susținători că este "pregătit să îmi fac datoria" sau "că vreau să lucrez pentru tine", pentru Dorel Labo, candidatului PDL-ist, nu contează că este penibil să își expună familia și copiii minori într-o astfel de acțiune, el are un singur țel: să convingă cetățenii că el este soluția tuturor problemelor.

Mai mult, Dorel Labo, în calitate de viceprimar, având în subordine SC Transurbis SA Zalău - unitatea care se ocupă cu transportul public de persoane pe raza municipiului Zalău, a încheiat un contract prin care și-a lipit afișele electorale pe unde a putut (geamuri, lunetă, caroserie), iar acum aceste autobuze, achiziționate din bani publici, sunt caravane de promovare personală.


(341 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Iulian DUMA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Sălaj: Candidatul PD-L Zalău la fotoliul de primar își pune familia la treabă | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.33798909187317 seconds.