Miercuri, 14 Mai 2008 - 04:29 AM Aleg.RO: Milut: Basescu "nu mai reprezinta poporul roman" ci a devenit "un simplu membru de partid"

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca    Presedintele PNCTD, Marian Petre Milut, considera ca in declaratiile facute duminica de seful statului despre blaturile din campania pentru locale acesta a adoptat "limbajul de carciuma" si si-a uitat statutul, devenind "un simplu membru de partid, speriat de preconizatul esec al PDL" . "Nu este prima data cand presedintele isi uita statutul si adopta limbajul de carciuma. PNTCD va face o campanie demna, in care cere Dreptate si sunt convins ca atacurile prezidentiale vor avea ca unica finalitate scaderea si mai drastica in sondaje a celui care le lanseaza", afirma Milut, intr-un comunicat, referindu-se la faptul ca "PNTCD si candidatul sau la Primaria Capitalei au devenit tintele atacurilor politice ale lui Traian Basescu".
Milut este de parere ca "Traian Basescu nu mai reprezinta poporul roman", ci a devenit "un simplu membru de partid, speriat de preconizatul esec al PDL la alegerile pentru Primaria Capitalei". "Atitudinea presedintelui Romaniei din ultimele zile simbolizeaza dizolvarea institutiei prezidentiale si coborarea ei la nivelul intereselor de partid", considera Milut.
In opinia acestuia, "Traian Basescu a intrat in panica si actioneaza in consecinta, fara o limita rationala". "De teama unui esec politic in alegerile pentru Primaria Capitalei, presedintele tarii face totul pentru a salva statutul partidului sau. Fara functii, PDL este un partid de 7%, poate nici macar atat. Teama presedintelui Basescu este o consecinta a unui lung sir de abuzuri facute timp de opt ani de administratia PD - PDL", sustine Milut. El adauga ca "incredintarea contractelor de asfaltare firmelor clientelare, concesionarea a sute de mii de metri patrati de teren pe sume infime sunt cazuri penale pentru care primarii PD - PDL vor trebui sa raspunda, iar Traian Basescu este unul dintre acestia".


(450 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Milut: Basescu "nu mai reprezinta poporul roman" ci a devenit "un simplu membru de partid" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28453397750854 seconds.