Miercuri, 14 Mai 2008 - 04:29 AM Aleg.RO: Tariceanu a reluat meciul cu Basescu  

Publicat de: ---

evenimentulzilei Anca Simina
Miercuri, 14 Mai 2008 Implicarea presedintelui Basescu in campania pentru alegerile locale, ca sustinator fatis al candidatului PDL Vasile Blaga, a fost etichetata de premierul Tariceanu drept ?un gest disperat?, menit sa contrabalanseze lipsa de forta a mesajului lui Blaga .

De cealalta parte, seful statului respinge criticile si îi acuza pe cei care-i imputa lipsa de neutralitate ca înteleg minciuna ca „un mod de a face politica“.

„La Bucuresti, cel putin, un lucru este evident: candidatul Blaga nu are forta necesara, nu are mesajul care sa atraga voturile, iar presedintele, într-un gest as spune la limita, disperat, iese din neutralitatea care ar trebui sa caracterizeze aceasta pozitie, facând campanie pe fata“, a spus Tariceanu

Reactia premierului vine dupa ce, duminica, presedintele s-a afisat la restaurant cu Blaga si a facut o serie de comentarii acide la adresa contracandidatilor acestuia.

Basescu: „Vi s-a parut ca sunt candidat?“

Seful statului exclude însa ca ar fi în campanie. „Vi s-a parut ca vreau sa fiu candidat la Târgu Jiu sau altundeva? Minciuna e minciuna, e un mod de-a face politica în România. Campania mea este în decembrie 2009“, a spus el ieri, în timpul unei noi vizite-fulger la podul de la Lainici, în judetul Gorj, a doua în decurs de o saptamâna.

Basescu i-a dat o replica si prefectului (fost PNL) Victor Banta, care la vizita precedenta îi urase succes în campanie. „Daca el sau autoritat ile celelalte faceau podul si lucrau aici, nu veneam eu. Eu trebuie sa cer voie la prefect ca sa vin aici, sa cer voie la Pro Democratia“, a comentat ironic Basescu. (A contribuit Alin Ion)


(299 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Tariceanu a reluat meciul cu Basescu   | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30473208427429 seconds.