Vineri, 16 Mai 2008 - 05:05 AM Aleg.RO: Cronica partidelor parlamentareVadim Tudor: “Pe Basescu nu-l va prinde Revelionul la Cotroceni!”

Publicat de: ---

cronicaromana Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, insotit de cinci parlamentari ai formatiunii sale politice, a fost prezent, la Ploiesti, la lansarea candidatilor partidului pentru functia de presedinte al CJ si pentru cea de primar al acestui municipiu, transmite corespondentul Rompres . Pe langa parlamentarii de Prahova, Marcu Tudor si Constantin Gaucan, au mai fost prezenti si Lucian Bolcas, Ion Manzana si Gelil Eserghep. In prezenta a aproximativ 500 de membri si simpatizanti, C.V. Tudor a lansat candidatii pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, pentru care candideaza presedintele PRM Prahova, Adrian Maracineanu, si pentru Primaria Ploiesti, unde candidat este medicul Adrian Caramida. Cu acest prilej, presedintele PRM a afirmat ca 2008 este “ultimul an electoral in care mai poate fi salvata Romania”. El a declarat ca “scaderea nivelului de trai duce la depopularea tarii, fiind plecati pentru a munci peste hotare peste patru milioane de romani”. Liderul Partidului Romania Mare a mai precizat ca “Romania a ajuns o tara de asistati social”, pentru ca “jaful din aceasta tara a facut ca 90% din populatie sa saraceasca, in timp ce altii sunt miliardari in euro”. Vadim sustine ca “exista 30 - 40 de miliardari in euro, nu numai Tiriac si Patriciu”. Presedintele PRM a subliniat ca, daca nu va reusi sa stopeze jaful din tara “in orasul Republicii lui Candiano Popescu, va face Republica anti-mafie de la Ploiesti”. “Mi-am castigat dreptul de a fi judecatorul hotilor, voi da cu ei de pamant si voi umple puscariile”, a mai afirmat Vadim. De asemenea, el a mai spus ca partidul pe care il conduce “are un rol important in pastrarea integritatii teritoriale a Romaniei”. In acest context, liderul PRM l-a criticat pe presedintele tarii si in ce priveste declaratiile cu privire la impartirea tarii in judete, presedintele Romaniei considerand ca este depasita aceasta impartire administrativ-teritoriala. Presedintele PRM a declarat ca nu crede in sondajele de opinie si a tinut sa atentioneze public “pe cei care doresc PRM in afara Parlamentului” ca partidul sau “este mai periculos in afara Parlamentului decat in interior” si ca ar putea sa scoata oamenii in strada pentru o noua Revolutie. In ceeea ce priveste alegerile locale, Vadim a subliniat ca se vor face intelegeri electorale pentru primari in turul doi de scrutin.
In context, presedintele PRM a declarat ca “pe Basescu nu-l va prinde Revelionul la Cotroceni”, el sustinand ca, “daca presedintele Romaniei nu va renunta la functie sau nu va fi retras de cei care l-au instalat”, va fi suspendat din nou, pentru ca “a dezonorat grav demnitatea functiei de presedinte de stat”. Corneliu Vadim Tudor a mai precizat ca a discutat recent acest lucru si cu Nicolae Vacaroiu, pe care l-a anuntat ca, in curand, va trebui sa preia din nou, interimar, aceasta functie.


(310 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Cronica partidelor parlamentareVadim Tudor: “Pe Basescu nu-l va prinde Revelionul la Cotroceni!” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28413891792297 seconds.