Luni, 19 Mai 2008 - 05:09 AM Aleg.RO: Tariceanu si-a pus în cap primariile

Publicat de: ---

azi Tariceanu si-a pus în cap primariile      Primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, a anuntat ca da în judecata Guvernul, contestând Ordonanta care prevede ca sumele provenite din taxele judiciare de timbru si amenzi judiciare vor merge la bugetul de stat, si nu la bugetul local, cum era pâna acum .     Scripcaru a declarat ca, la Brasov, se fac eforturi pentru mentinerea taxelor si impozitelor la nivelul anului 2006, în vreme ce Guvernul "ia din nou venituri locale la bugetul central pentru a justifica incompetenta si degringolada care îl caracterizeaza". El a criticat dur actualul guvern, caruia îi cere demisia, sustinând ca acesta nu ar mai avea "nicio directie, nicio coordonata, nici o noima".
     Directorul Directiei Fiscale din cadrul Primariei Brasov, Marian Voinescu, a declarat ca suma provenita din aceste taxe si care va trece din bugetul Brasovului în cel de stat este de 50 de miliarde de lei vechi.
     Si primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a anuntat, în urma cu câteva zile, ca intentioneaza sa atace în instanta Ordonanta de Guvern. Mazare a afirmat într-o conferinta de presa, ca, prin masurile luate în ultimele luni Guvernul a luat Primariei peste 200 de miliarde de lei vechi, bani care puteau fi folositi pentru diverse proiecte de dezvoltare a orasului.


(320 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Azi
· Alte știri din sursa
Azi

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Azi:

Tariceanu si-a pus în cap primariile | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.45423412322998 seconds.