Miercuri, 28 Mai 2008 - 04:49 AM Aleg.RO: Vrancea: Consilierii județeni PNL și PD-L au chiulit organizat la ultima ședință a CJ

Publicat de: Nicoleta EPURE

AMOS News 12 consilieri s-au vorbit să absenteze de la ultima ședință a Consiliului Județean Vrancea din această legislatură, transmite corespondentul AMOS News. Liberalii și democrat-liberalii din CJ Vrancea au chiulit organizat de la ultima ședință a CJ în această formulă. Președintele CJ, Marian Oprișan s-a arătat dezamăgit de modul în care consilierii au ales să își trateze colegii consilieri dar și pe cetățenii județului Vrancea.

„Este regretabil că la ultima ședință a CJ Vrancea din mandatul 2004-2008, în stilul caracteristic, așa cum îi cunoaștem, unii dintre consilierii CJ care s-au remarcat în permanență doar prin piedicile și contrele pe care le-au pus proiectelor administrației publice județene, lipsesc de la această ședință. Vreau să îi felicit pe consilierii Rogoz Stan de la PD-L și Marin Stoica de la PNG pentru faptul că au înțeles să își facă datoria dar și pe consilierii PSD care au respectat mereu legea și pe cetățenii județului Vrancea. Este regretabil că în mare parte consilierii PNL și PD-L lipsesc de la această ședință importantă, probabil ei fiind ocupați cu retorica violentă și comportamentul brutal pe care l-au introdus în viața publică a județului Vrancea“, a spus Marian Oprișan în cadrul ședinței de CJ.

Într-un comunicat remis presei, PNL Vrancea arată faptul că absența consilierilor județeni de la ședința ordinară a fost de fapt un protest împotriva PSD și a lui Marian Oprișan.

Cu toate că liberalii au lipsit, ședința și-a urmat cursul firesc, toate proiectele fiind votate în unanimitate.


(420 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Nicoleta EPURE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Vrancea: Consilierii județeni PNL și PD-L au chiulit organizat la ultima ședință a CJ | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29724812507629 seconds.