Miercuri, 28 Mai 2008 - 04:49 AM Aleg.RO: Vrancea: 10 miliarde de lei pentru Catedrala Ortodoxă Focșani

Publicat de: Nicoleta EPURE

AMOS News Consilierii județeni au votat proiectul de hotărâre privind alocarea sumei de 10 miliarde de lei pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Ortodoxă „Sfânta Cuvioasa Parascheva“ Focșani, informează corespondentul AMOS News.

Preotul paroh Florentin Răduță a menționat faptul că a așteptat mai bine de un an de zile pentru a primi acești bani care vor ajuta la finalizarea lucrărilor. Preotul speră ca în anul 2010 construcția să fie finalizată.

„Încă din anul 2005 când am fost numit prin concurs la această parohie, viitoarea catedrală a județului Vrancea, am căutat să identificăm fonduri pentru continuarea lucrărilor acestui important edificiu al județului nostru. Am reușit după multe insistențe să găsim înțelegere la factorii de decizie ai județului nostru și în acest fel în anul 2007 am reînceput lucrările de construcție la catedrală. Nu putem decât să rămânem în continuare cu speranța că lucrurile nu se vor opri aici ci spre finalul anului 2010 să putem să participăm împreună la tăierea pamblicii inaugurale a acestui edificiu“, a spus preotul Florentin Răduță.

Acesta a adăugat faptul că pe data de 8 iunie, Preasfințitul Episcop Epifanie al Buzăului și Vrancei va sosi la Focșani pentru a oficia slujba de punere a pietrei fundamentale.


(401 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Nicoleta EPURE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Vrancea: 10 miliarde de lei pentru Catedrala Ortodoxă Focșani | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31104516983032 seconds.