Joi, 25 Septembrie 2008 - 05:21 AM Aleg.RO: Arad: Noul sediu al Consiliului Județean va fi gata până la sfârșitul anului

Publicat de: Paul PREDA

AMOS News Lucrările de amenajare a noului sediu administrativ al Consiliului Județean Arad se vor finaliza până la sfârșitul acestui an, informează corespondentul AMOS News. Valoarea totală a contractului se ridică la 6.740.000 lei, iar până în momentul de față s-a realizat aproximativ 75 la sută din lucrare. Mutarea efectivă în noul sediu se va produce, cel mai probabil, la începutul anului 2009.

Investiția a fost demarată în 2006 și vizează renovarea corpului vechi de clădire din zona Pădurice, proiectat inițial ca sediu de bancă, cât și construirea unui nou corp, în care se vor amenja sălile de ședință ale instituției.

Clădirea veche a fost deja recompartimentată, în prezent efectuându-se ultimele retușuri. „Pe lângă amenajarea noului sediu administrativ pentru Consiliul Județean Arad, avem în vedere, împreună cu Primăria municipiului, reamenajarea întregii zone de la Pădurice și a Casei Sindicatelor, urmârindu-se crearea unui nou centru administrativ”, a menționat Nicolae Ioțcu, președintele Consiliului Județean Arad.


(521 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Paul PREDA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Arad: Noul sediu al Consiliului Județean va fi gata până la sfârșitul anului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.38592791557312 seconds.