Sâmbătă, 27 Septembrie 2008 - 05:23 AM Aleg.RO: PSD intră în cursă cu candidați de notorietate

Publicat de: Cosmin BUHUȘ

AMOS News PSD va intra în lupta pentru alegerile parlamentare în colegiile din București cu o serie de candidați ce se bucură de notorietate. Este vorba despre o serie de senatori și deputați care s-au evidențiat în această legislatură dar și despre vedete din lumea artistică.

Creatoarea de modă Oana Mizil va candida într-un colegiu nominal din sectorul 5, în timp ce cantareata Luminița Anghel va primi și ea un colegiu în București dar neeligibil. Fiul fostului ziarist Dumitru Tinu, Andrei Tinu, a fost distribuit tot într-un colegiu neeligibil, dar în sectorul 2 al Capitalei.


Printre politicienii cunoscuți ce vor candida la București se numără Cristian Diaconescu (Senat, sectorul 2), Aura Vasile (Camera Deputaților, sectorul5), Răzvan Theodorescu (Senat, sectorul 1), Sergiu Nicolaescu (Senat, sectorul 1) și Rodica Nassar (Camera Deputaților sectorul 2).


O misiune dificilă o va avea fostul ministru al învățământului, Ecaterina Andronescu, ce va candida într-un colegiu eligibil din sectorul 5 al Capitalei. Andronescu a fost anunțată de finanțatorul echipei Steaua, George Becali, că va candida pentru Camera Deputaților în aceeași colegiu cu ea. Din acest motiv, Andronescu intenționează să-și schimbe colegiul, însă în acest moment toate colegiile uninominale unde PSD are șanse să câștige alegerile (sectoarele 2 și 5) sunt ocupate.


Partidul Conservator a obținut și el o serie de colegii eligibile pentru Senat și Camera Deputaților în sectorul 4, acolo unde primar este conservatorul Cristian Popescu Piedone. Aici președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, va candida pentru un mandat de senator, în timp ce Marius Marinescu și Daniela Popa vor candida pentru Camera Deputaților.


(644 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cosmin BUHUȘ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PSD intră în cursă cu candidați de notorietate | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29266595840454 seconds.