Marți, 30 Septembrie 2008 - 05:42 AM Aleg.RO: Relu Fenechiu: După ce l-a umilit pe Băsescu, Coaliția PDL - PRM se sinucide

Publicat de: ---

AMOS News

Deputatul PNL, Relu Fenechiu, a transmis o declarație de presă referitor la tandemul PDL - PRM. Redăm textul integral al declarației:

"După ce l-a umilit pe Băsescu, Coaliția PDL – PRM se sinucide

Partidele care nu agrează uninominalul sunt în pericol de a-și pierde electoratul.


Coaliția PD-L – PRM a încercat de mai multe ori să blocheze acest mod de scrutin. Cele mai recente sondaje făcute publice indică însă o intenție de participare la vot, la alegerile parlamentare din toamnă, de peste 70%. Asta arată că românii preferă votul uninominal celui pe listele de partid.


Așadar, fac apel la acele formațiuni politice care nu agrează votul uninominal (Coaliția PDL – PRM), să renunțe la boicotul mascat de care au făcut uz în ultima vreme, inclusiv în Comisia pentru administrație publică din Camera Deputaților.


Nu port grija acestor partide, dar nici nu cred că democrația din România are nevoie de stârvuri politice. Oricum, șansele lor de a schimba sistemul de vot pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea în Parlament sunt nule, iar electoratul va sancționa dur atitudinea Coaliției".


(586 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Relu Fenechiu: După ce l-a umilit pe Băsescu, Coaliția PDL - PRM se sinucide | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29840993881226 seconds.