Miercuri, 08 Iulie 2009 - 09:09 AM Aleg.RO: Tăriceanu se oferă să colaboreze cu deputații pentru elucidarea cazului Sterling

Publicat de: ---

AMOS News

Deputatul PNL, Călin Popescu - Tăriceanu, i-a adresat o scrisoare deschisă președintelui Camerei Deputaților, Roberta Anastase. Prezentăm textul documentului:

"Stimată doamnă Roberta Anastase,

Din primul moment în care a fost adus în atenția publică acordul petrolier dintre Agenția Națională pentru Resurse Minerale și Sterling Resources LTD, am declarat că ofer suportul meu deplin pentru orice fel de anchetă inițiată de orice instituție a statului, pentru elucidarea tuturor aspectelor legate de acest acord. În acest sens, la nivelul Camerei Deputaților, atât eu, cât și colegii mei liberali, am susținut desfășurarea unei anchete parlamentare de către Comisia pentru industrii și servicii a Camerei Deputaților. 

Întrucât astăzi, la nivelul Biroului Permanent al Camerei Deputaților, au fost discuții legate de acest caz, prilejuite de o solicitare a Grupului Parlamentar al Partidului Democrat-Liberal, folosesc acest prilej pentru a reafirma încă o dată că nu am nimic de ascuns. Nu intenționez să folosesc nici un privilegiu și nici o prevedere legată de imunitatea parlamentară, conferite de statutul de deputat sau de cel de fost Prim Ministru, pentru a influența această anchetă. Consider că acest caz trebuie investigat cu atenție și seriozitate, interesul comun al tuturor fiind aflarea adevărului.

Prin intermediul dumneavoastră, Președintele Camerei Deputaților, îi asigur pe toți deputații de faptul că susțin toate demersurile desfășurate la nivelul Camerei în vederea reglementării corecte și transparente a tuturor chestiunilor legate de acest subiect. Am toată disponibilitatea de a oferi colegilor deputați orice informații necesare pentru a face lumină în acest caz".


(216 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Tăriceanu se oferă să colaboreze cu deputații pentru elucidarea cazului Sterling | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.35613012313843 seconds.