Miercuri, 08 Iulie 2009 - 09:09 AM Aleg.RO: Patronii de terase din Timișoara au datorii la primărie

Publicat de: Ioana TOMA

AMOS News Jumătate dintre societățile care au terase deschise în centrul Timișoarei au datorii la bugetul local pentru neplata taxelor aferente ocupării domeniului public, informează corespondentul AMOS News.
Criza economică i-a afectat și pe patronii de terase din Timișoara. Mare parte dintre patroni nu au reușit să își achite taxele către municipalitate. Astfel, suma totală pe care o datorează cei cu terasele este de 150.000 de lei pe primul semestru al acestui an. Din 35 de societăți care au amplasate terase în Piața Victoriei și Piața Unirii doar 17 sunt cu plata la zi a taxelor către bugetul local.

Proprietarii teraselor din cele două zone, care au datorii la bugetul local, trebuie să se prezinte la sediul Primăriei Timișoara, până luni, pentru a prezenta dovada achitării taxelor cuvenite primului semestru al acestui an, până la data de 30 iunie. Cei care nu vor putea prezenta această dovadă, au fost înștiințați de pe acum că de marți, 14 iulie, le vor fi ridicate terasele de pe domeniul public.


(396 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Ioana TOMA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Patronii de terase din Timișoara au datorii la primărie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.3401210308075 seconds.