Joi, 09 Iulie 2009 - 05:40 AM Aleg.RO: Un deputat de Covasna, provocat la confruntarea realizărilor de către președintele PNL Sfântu Gheorghe

Publicat de: Monica RIZEA

AMOS News Președintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, i-a lansat, miercuri, președintelui PSD Covasna, deputatul Horia Grama, invitația la o confruntare față în față, în care fiecare să vorbească despre realizări și planuri concrete destinate comunității, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News). Mădălin Guruianu a ales ziua de vineri, 17 iulie, pentru a se întâlni cu Horia Grama la un restaurant central din municipiul Sfântu Gheorghe, pentru a-și prezenta fiecare proiectele.

„Consider că domnul Grama nu e o cauză pierdută și cred că împreună putem construi multe. Am vorbit însă despre o dezbatere- confruntare deoarece cred că este obligatoriu ca aleșii să manifeste transparență. Aceasta ar putea fi o bună ocazie pentru un nou început între domnul Grama și mine”, a explicat Mădălin Guruianu.  

„Categoric nu am ce confruntare să am cu acest domn. Domnul Guruianu să-și facă el bilanțurile, eu nu am cum să mă compar cu el și mi le voi face separat pe ale mele. Domnul Guruianu consumă bani, eu însă am adus bani. Sub nicio formă nu mă voi coborâ la asemenea dispute”, a declarat Horia Grama corespondentului AMOS News, referitor la invitația lui Mădălin Guruianu.

Deputatul PSD Horia Grama l-a acuzat, recent, pe Mădălin Guruianu ca fiind „coada de topor a UDMR”, deoarece acesta s-a alăturat vocilor ce l-au contestat, în ultimele săptămâni, pe actualul director al Direcției Județene pentru Tineret Covasna, Ciprian Grosu (PD-L). Acesta a devenit celebru în țară după ce presa a dezvăluit că în trecut a prestat servicii de striptease, motiv pentru care mai multe ONG-uri locale i-au cerut insistent demisia, inclusiv apelând la ministrul Tineretului și Sportului, Monica Iacob- Ridzi.

Într-o scrisoare deschisă către Horia Grama, Guruianu a arătat că atacurile deputatului de Covasna au venit pe fondul refuzului său de a-l apăra, “doar pentru că este român”, pe directorul DJT Covasna, Ciprian Grosu, pe care l-a catalogat a fi „un mincinos, manipulator și imoral”.


(281 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Monica RIZEA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Un deputat de Covasna, provocat la confruntarea realizărilor de către președintele PNL Sfântu Gheorghe | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.36363101005554 seconds.