Joi, 09 Iulie 2009 - 05:41 AM Aleg.RO: Primăria Sfântu Gheorghe cumpără spațiu publicitar la televiziunea locală

Publicat de: Monica RIZEA

AMOS News Consiliului Local (CL) al municipiului Sfântu Gheorghe a aprobat joi, ședință extraordinară, încheierea unui contract de prestări servicii prin care se obligă să susțină lunar, cu suma de 3. 000 de lei, noua televiziune locală Klub Tv, în schimbul unor ore oferite de către aceasta anunțurilor și acțiunilor administrației locale, transmite corespondentul Informatia. ro (AMOS News). Reprezentanții unei noi televiziuni locale din Sfântu Gheorghe, înființată în urmă cu două luni, au cerut CL al municipiului un sprijin financiar similar celui acordat de autoritățile locale televiziunii ce a funcționat în municipiu până în urmă cu mai bine de un an- adică suma lunară de 3. 000 de lei.

Forma sprijinului a fost găsită în semnarea unui contract de prestări servicii, prin care postul de televiziune se obligă să mediatizeze diversele acțiuni ale CL, să înregistreze șediințele acestuia, să asigure un spațiu publicitar Primăriei, asigurarea fiecărei comisii de specialitate a CL câte o oră, lunar, pentru a veni în fața cetățenilor cu informații, ș.a.

Cu toate acestea, disputele în cadrul CL Sfântu Gheorghe au fost unele destul de aprinse, doi dintre consilierii Partidului Civic Maghiar (PCM) arătând că CL s-ar coborî dacă și-ar asocia imaginea cu Klub Tv, pe care au catalogat-o a fi “o televiziune de subcultură”. În cele din urmă însă, proiectul de hotărâre privind semnarea contractului, pe o perioadă de 12 luni, a fost aprobat, cu 12 voturi pentru și două împotrivă.

În Sfântu Gheorghe au existat, de-a lungul vremii, mai multe posturi de televiziune locală, chiar având CL ca acționar, însă niciunul nu s-a impus atât de puternic pe piață încât să reziste în timp.


(346 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Monica RIZEA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primăria Sfântu Gheorghe cumpără spațiu publicitar la televiziunea locală | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32543015480042 seconds.