Vineri, 10 Iulie 2009 - 05:39 AM Aleg.RO: Nati Meir va fi susținut în cursa pentru alegerile prezidențiale de către Partidul Uniunea Ecologistă din România

Publicat de: ---

AMOS News

Candidatul la alegerile prezidențiale Nati Meir a semnat astăzi, un protocolul de colaborare cu Partidul Uniunea Ecologistă din România, prin care formațiunea politică se angajează să-l susțină pe Nati Meir în alegerile prezidențiale din acest an.

Partile respectivului protocol au convenit urmatoarele:
Partidul “Uniunea Ecologista din Romania” va sustine candidatura  independentului NATI MEIR la alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, acordand sprijin acestuia in timpul campaniei electorale.
Partidul “Uniunea Ecologista din Romania”  va participa la Campania de strangere a semnaturilor de sustinere a candidaturii la alegerile prezidentiale a independentului NATI MEIR.
Pe toata durata campaniei electorale domnul NATI MEIR  va promova Partidul “Uniunea Ecologista din Romania”, facand cunoscute problemele ecologice din Romania.
In relatiile cu Partidul “Uniunea Ecologista din Romania”, candidatul independent NATI MEIR va fi reprezentat de catre un consilier, numit de acesta.
Partidul “Uniunea Ecologista din Romania” va fi reprezentat de catre 2 membri desemnati.


(282 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Nati Meir va fi susținut în cursa pentru alegerile prezidențiale de către Partidul Uniunea Ecologistă din România | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.37727403640747 seconds.