Miercuri, 15 Iulie 2009 - 05:44 AM Aleg.RO: Dolj: Autoritățile județene intenționează să înlocuiască programul "Cornul și laptele"

Publicat de: Irina ALEXA

AMOS News Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, vrea să propună ministrului Educației ca programul “Cornul și laptele” să fie înlocuit cu o masă caldă, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News). “După părerea mea, acest program a fost util în urmă cu șapte-opt ani, când a început. A fost foarte bun, pentru că a adus la școală copiii din familiile sărace. Actualul program nu mai este însă de actualitate. Trebuie să se uite cineva mai atent la acest program, pentru că în mediul urban sau în localitățile din mediul rural ceva mai răsărite/ copiii nu mai sunt interesați de cornul, laptele sau iaurtul oferit”, a afirmat Prioteasa.

Președintele CJ Dolj crede că mâncarea caldă este mult mai  potrivită decât laptele sau iaurtul oferit în prezent elevilor.

“Este momentul să trecem la o altă abordare. O hrană caldă ar fi mult mai bine primită. În toate statele din Europa se procedează astfel. Eu cred că și statul român are obligația de a face acest efort, pentru că nu putem ține după zece ani același corn și același lapte, în aceleași condiții pe care le-am avut”, a adaugat  Ion Prioteasa.


(277 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Irina ALEXA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Dolj: Autoritățile județene intenționează să înlocuiască programul "Cornul și laptele" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.33523607254028 seconds.