Miercuri, 15 Iulie 2009 - 05:45 AM Aleg.RO: Băsescu: Uneori depășim și noi limite, ați văzut consulul nostru de la Chișinău...

Publicat de: ---

AMOS News Președintele Traian Băsescu a afirmat, referitor la scandalul în care a fost implicat consulul român la Chișinău, Ion Nuică, faptul că acesta a depășit limita. "Dumneavoastră cunoașteți bine situația de la noi, dar vreau să vă asigur că uneori fantasticul de la noi depășește orice limite", i-a transmis președintelui unul dintre reprezentanții societății civile din Republica Moldova, prezent la Cotroceni unde se discută problemele românilor de peste Prut.

"Uneori depășim și noi limite, ați văzut consulul nostru de la Chișinău", a răspuns președintele Băsescu.

Cu toate acestea, unul dintre cei prezenți la întâlnire a izbucnit în râs și a spus că "bărbații mai greșesc uneori". "Da, dar nu filmați, domnule", a răspuns șeful statului, în glumă.

Consulul României la Chișinău, Ioan Nuică, a fost filmat în timpul unei partide de sex cu o tânără din Basarabia, iar înregistrarea a fost făcută publică de ziarul Curentul. Consulul și-a dat demisia din funcție.

Filmul, realizat cu o cameră ascunsă, înfățișează un bărbat prezentat drept consulul României în Republica Moldova, Ion Nuică. În imagini apare și o tânără care cel mai probabil lucrează la consulatul român de la Chișinău. În urma scandalului, Ministerulul Afacerilor Externe a solicitat rechemarea consulului la București.


(259 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Băsescu: Uneori depășim și noi limite, ați văzut consulul nostru de la Chișinău... | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31947302818298 seconds.