Vineri, 17 Iulie 2009 - 06:13 AM Aleg.RO: Adrian Năstase îl dă în judecată pe William Brânză pentru "afirmații calomnioase"

Publicat de: ---

AMOS News Președintele Consiliului Național al PSD, Adrian Năstase, susține, pe blogul său, că îl va da în judecată pe deputatul PDL William Brânză, pentru afirmațiile pe care acesta le-a făcut miercuri la un post TV. Brânză a afirmat că PNL este în "frăție cu PSD" și refuză să îl trimită în judecată pe Năstase, "chiar dacă mai fură încă un miliard de euro". "La o emisiune TV, ieri, la Realitatea, William Brânză – luând, probabil, în serios instrucțiunile de partid – a făcut mai multe afirmații calomnioase la adresa mea. Zilele viitoare va primi, de la organe, confirmarea acțiunii penale pe care i-am intentat-o", scrie Adrian Năstase pe blog.

"Într-un fel, colegii aveau dreptate, pentru că nu ai cum numai tu, PNL, să mi-l susții pe Năstase. Te susțin și eu pe tine, e firesc aici. Facem o frăție, batem palma, și atunci, eu PNL sunt cu Năstase și nu te las PSD-ule să-ți plece din Parlament, nu ți-l trimit în justiție chiar dacă mai fură încă un miliard de euro, dar mă, când mai avem și noi mici frecușuri sau mai mari, sunteți aproape de noi. Acum vreau să urmăriți spectacolul când va fi cazul domnului Tăriceanu, să vedem, PSD-ul va fi aproape?", a afirmat deputatul PDL.

Andreea Tiver


(264 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Adrian Năstase îl dă în judecată pe William Brânză pentru "afirmații calomnioase" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.47856783866882 seconds.