Vineri, 17 Iulie 2009 - 06:14 AM Aleg.RO: Principele Radu Duda consideră că se va duela cu Băsescu în turul doi la prezidențiale

Publicat de: ---

AMOS News Principele Radu Duda, candidat independent la alegerile prezidențiale din toamnă, afirmă că se va baza pe alegătorii care nu au dorit să iasă la vot la parlamentarele din 2008. "Dacă reușesc să conving o parte dintre ei poate să însemne ceva. Contez foarte mult și pe votanții celor trei partide mari - PD-L, PNL și PSD -, chiar și cel de-al patrulea, maghiar, pentru că foarte mulți dintre ei vor vedea în această candidatură a mea un gest complementar lor, nu suprapus", a afirmat principele Radu Duda, la Brăila.

Pe de altă parte, principele Radu Duda îl consideră pe Traian Băsescu drept cel mai puternic contracandidat, ce va intra în turul doi.

"În turul doi, eu nu cred că poate fi vorba de altcineva decât de Traian Băsescu. Mă văd în turul doi cu el. În sondajele pe care le-am făcut eu și în cele în care cred am în jur de 10 - 12%. Este foarte bine pentru cineva care nu are nimic în spate. Am intrat cu 10 - 12% și m-am menținut, dar asta din cauza unui embargo total la televizor. Băsescu ar trebui să se îngrijoreze că a scăzut la 34%", a susținut principele.

Principele Radu Duda se află în județul Brăila pentru a vizita comunitățile locale din această zonă a țării.

David Martin


(275 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Principele Radu Duda consideră că se va duela cu Băsescu în turul doi la prezidențiale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29657793045044 seconds.