Luni, 20 Iulie 2009 - 05:40 AM Aleg.RO: Arad: Un deputat PD-L susține că MEC arătă lipsă de organizare în cazul "Spiru Haret"

Publicat de: Paul PREDA

AMOS News Deputatul PD-L de Arad Marius Göndör consideră că situația de la «Spiru Haret» arată lipsa de organizare a Ministerului Educației și Cercetării, informează corespondentul AMOS News. „Indiferent de ce universitate este vorba, de condamnat este comportamentul față de studenți. Sunt și ei cetățeni ai României, plătitori de taxe și nu trebuia să fie supuși unei umilințe”, a precizat deputatul Göndör.

Parlamentarul arădean a subliniat că nu dorește să fie partizanul celor de la «Spiru Haret», ci doar că asemenea acțiuni – date de lipsa de organizare – riscă să creeze o presiune artificială asupra învățământului superior. „Datoria Ministerului este să supervizeze învățământul, nu să-l terorizeze. Acuz forma acțiunii, nu fondul!”, a completat Marius Göndör.


(339 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Paul PREDA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Arad: Un deputat PD-L susține că MEC arătă lipsă de organizare în cazul "Spiru Haret" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29459691047668 seconds.